SKI OG MATFEST

Matfold i Holmenkollen

Holmenkollen og de store arrangementene der har nesten blitt Matfolds andre hjem de siste årene.

 

I år toppet det seg med servering både under World Cup i nordiske grener i februar og selveste VM i skiskyting ti dager til ende i mars.

 

World Cup-helgen er et av de største idrettsarrangementene på den norske kalenderen. Ca 100 000 publikummere tar turen opp i lia for å heie frem Petter, Marit, Therese, Martin, Anders og alle de andre.

 

Urban Food og Matfold står for nesten all servering hele helgen – fra VIP-en til pølsebodene.

 

Matfolds primus motor Bård Greni og hans Urban Food har de siste årene jobbet tett med arrangør. Sammen har de dreid konseptet. Helgen i Holmenkollen er en fest – og på en god fest skal det være bra mat.

 

Vi tar derfor med oss så mye økologisk som vi kan fra Østfold til Holmenkollen og serverer blant annet pattegris og diekalv fra Skjeberg.

 

Vi har også valgt på øverste hylle fra Gilde og kan love pølser og tilbehør som står i stil til prestasjonene i løypa og bakken. Frister det ikke med en Chistorra med fyrrig økologisk tomatsalsa og aïoli, kanskje?

 

I mars ble vi invitert inn til et enda større arrangement - VM i skiskyting. Og for en matfest det ble - med mye spennende på menyen fra hele Norge. Vi kan nevne lam fra Larkollen, økologiske burgere og lapskaus fra Skjeberg, fritert kongekrabbe fra Vadsø, bacalao fra Senja og masse annet godt.

 

Med 130 000 besøkende ble det både en gullfest for utøverne og en matfest for Matfold og Urban Food.

 

Ønsker du våre tjenester? Ta kontakt med anders@matfold.no

 

<<< TILBAKE

 

KONTAKT OSS

MATFOLD AS

+47 99 1001 39

anders@matfold.no

MATFOLD AS

Øraveien 2, 1630

Gamle Fredrikstad

VÆR LITT SOSIAL

Love

Food